Boşanmayı kutladılar

Herkes gibi ünlüler de mutlu olmak ve bir hayatı paylaşmak için evleniyorlar. Ama kimi zaman işler yolunda gitmiyor ve zor bir sürecin ardından boşanıyorlar. Bazıları da bu boşanmanın ardından bir kutlama partisi düzenliyor. İşte eşlerinden boşanan ve bunu kutlayan ünlüler.


İlk eşini talihsiz bir biçimde kaybeden şarkıcı Hatice ikinci eşyi Ramiz Özbay'dan da olaylı bir şekilde boşandı.


Çiftin iki yıl süren evliliğinin sona ermesi de magazin gündeminde uzun süre kaldı.


Hatice boşanma davasının çıkışında bekarlığını gazetecilerin önünde şampanya patlatarak kutlarken bu duruma sinirlenen Ramiz Özbay da kameralar karşısında evlilik cüzdanını yırttı.

Reklam
Reklam

Eşinden nafaka talep etmediğini söyleyen Hatice, Özbay'ın kendisinin evden gitmesini sağlamak için elektrik ve doğal gazı kestirdiğini ileri sürdü.


"Sevgilimin ayağını yıkar suyunu içerim" açıklamasıyla tartışma yaratan Hatice, boşanmadan kısa bir süre sonra yeni sevgilisiyle objektiflere yakalanmıştı.


Hatice, Ramiz Özbay ile evliliğinin ilk yılında eşinin evde beslediği timsahın kendisine saldırmasıyla haber olmuştu. Eşinin "evcil" timsahı yüzünden Hatice'nin koluna dikiş atılmıştı.


Eski manken Esin Moralıoğlu da işadamı İshak Cerit ile 3 buçuk yıl evli kalan Moralıoğlu eşiyle yollarını ayırmaya karar verdi.


Çift, bu yılın mayıs ayında Sarıyer Adliyesi'nde tek celsede boşandı.


Esin Moralıoğlu, boşanma davasının ardından soluğu kızkardeşi Funda Moralıoğlu ile birlikte İstinye Park'ta aldı. Bir şişe şarap açtıran Moralıoğlu'nun bu davdanışı "boşanmayı kutluyor" yorumlarına neden oldu.


Ancak Cerit ve Moralıoğlu, bir süre önce yeniden biraraya geldiler ve yurtdışına tatile gittiler.


Magazin kulislerinde Ceri'in yeniden evlenmek istediği ancak Moralıoğlu'nun buna pek sıcak bakmadığı konuşuluyor.

Reklam
Reklam

Şarkıcı Tuğba Özerk, eşi Erhan Kanioğlu'ndan uzun ve sancılı bir sürecin sonunda boşandı.


Kıbrıslı işadamı Kanioğlu'nun boşanmak istememesi üzerine Özerk zor günler geçirmişti.


Eşinin kendisine boşanmaktan vazgeçmesi için satın aldığı söylenen Boğaz manzaralı ev bile Özerk'i kararından vazgeçirmedi.


Sonunda çift boşandı... Mahkemeye katılmayan Özerk o sırada Bodrum'ta tatildeydi.


Uzun zamandır beklediği boşanma haberini alınca da sosyetenin gözdesi Lola Beach'te kız arkadaşlarıyla birlikte boşanma şerefine şampanya patlattı. Özerk "Boşanmak güzel bir şey değil, ama kutlama gereği hissettim" diye konuştu.


Sibel Can'ın ikinci eşi Sulhi Aksüt'ten boşanma süreci de kolay geçmedi...


Can, "Miami dönüşü evimde öyle şeyler gördüm ki boşanmaya karar verdim. Ama bu gördüklerim benimle birlikte mezara gidecek" demesi büyük yankı uyandırmıştı.


Daha önce de haklarında "boşanıyorlar" söylentileri çıkan Can her defasında bunu yalanlamıştı..


Can boşanma davası açtıktan sonra da sahneye çıktığı Kıbrıs'ta kendisine hazırlanan sürpriz doğum günü pastasını keserken boşanmayı iple çektiğini ifade etmişti.

Reklam
Reklam

Can "Asıl boşandıktan sonra her ay bir kutlama yapacağım. Benim doğum günüm o gün olacak" demişti.


Şarkıcı Nadide Sultan, uğruna göğüslerini bile küçülttürdüğü eşi Murat Sakaryalı'dan olaylı bir şekilde boşanmıştı.


Nadide Sultan, kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığı için boşanma davası açmıştı.


Hatta ayrılmak istediği için eşinin kendisini tehdit ettiğini de ileri süren Nadide Sultan, eşinden tam da Sevgililer Günü'nde boşandı.


Nadide Sultan bu olaydan bir yıl sonra Trabzonsporlu futbolcular ve eşlerinin de katıldığı özel bir gecede sahne aldı.


Ünlü şarkıcı şarkı arasında insanın sevdikleriyle birlikte olmasının çok güzel bir şey olduğunu söyleyerek "Buradan sizleri görünce nasıl kıskandım anlatamam. Benim bir sevgilim bile yok. Ama olsun bende geçen sene tam bugün boşanmıştım. Hiç olmazsa bunu kutluyorum'' diye konuşmuştu.


Britney Spears, iki çocuğunun babası dansçı Kevin Federline'den olaylı bir şekilde boşandı.


Çocukların velayeti ve mel paylaşımı konusunda ikili uzun süre anlaşamamıştı.

Reklam
Reklam

Hatta Spears, bir ara Federline'in çocukların velayetini kendisinden almak istediğini öğrenince sinir krizi geçirip elindeki şemsiyeyle yol kenarına park eden arabalara saldırmıştı.


Her şey yoluna girip de çift boşanınca Spears da soluğu bir gece kulübünde aldı ve Federline'den boşanmasını arkadaşlarıyla birlikte kutladı.


Bir zamanlar yakın dost olan Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan uzun süre küs kalmışlardı. Ancak eşlerinden boşanma sürecinde aralarındaki buzlar eridi.


Eşi Onur Şan'dan tek celsede boşanan Seda Sayan ile o dönemde Tuğba Coşkun'dan boşanmak üzere olan Mehmet Ali Erbil, İstinye Park'ta biraraya geldiler. Öğle yemeği yerken bir de şampanya açtırmaları "ikisi de boşanmayı kutluyor" yorumlarına neden oldu.


Zeynep Tokuş ile Alp Nuhoğlu'nun örnek evliliği de bir süre önce sona erdi..


Boşanmanın ardından Nuhoğlu bir yemekte yanında esmer bir kadınla görüntülenince "bekarlığı kutluyor" yorumlarına neden oldu. Ancak Nuhoğlu "Eşimden daha yeni boşandım, hemen sevgili edinemem. Doktor arkadaşlarımla yemek yedim" diye konuştu.

Reklam
Reklam