Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu Gaziantep’te minik tiyatro severlerle buluşuyor

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, yeni eğitim öğretim yılının bir sürprizi olarak Türkiye turnesi başlattı. 2008’den...

Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, yeni eğitim öğretim yılının bir sürprizi olarak Türkiye turnesi başlattı. 2008’den bu yana 34 binin üzerinde çocuğa ulaşan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu, yeni sezonda perdelerini İstanbul Bahçelievler Kültür Merkezi’nde açtı.

Yeni eğitim ve öğretim yılında turne yapan Bosch Çevre Çocuk Tiyatrosu’nun altıncı durağı ise Gaziantep olacak. Tiyatro aracılığıyla çocuklara, çevre bilinci ve hayvan sevgisi aşılayan Bosch Tiyatrosu, turne kapsamında Gaziantep, Antakya, Kayseri, Niğde, Nevşehir ve Aksaray’ı da ziyaret edecek.

Reklam
Reklam

Yalvaç Ural’ın kaleme aldığı ‘La Fonten Orman Mahkemesinde’ adlı oyun da minik seyircilerle buluşacak. La Fonten Orman Mahkemesinde oyunu 28-29 Ocak, 4-5-11-12 Şubat 2012 tarihleri arasında, Cumartesi günleri saat 11.30’da, Pazar günleri ise 12.00’de Ömer Ersoy Kültür Merkezi’nde ücretsiz sahnelenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz