BOSİAD: Demokrasi silahla, savaşla, kan dökmekle sağlanmaz

Bursa Organize Sanayi Sanayici ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Barutçuoğlu, Hakkari'nin...

Bursa Organize Sanayi Sanayici ve İş Adamları Derneği (BOSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Barutçuoğlu, Hakkari'nin Çukurca ilçesinde bölücü terör örgütü tarafından yapılan alçakça saldırıyı nefretle kınadıklarını söyledi.
Barutçuoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin, Türk insanının sabrının zorlanmaması gerektiğini, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve Türk halkının bu tür eylemlere karşı cevap verebilecek gücü ve yetisi olduğunu vurguladı. Son yıllarda yaşanan en büyük eylemlerden birini daha gerçekleştiren terör örgütünün silah, savaş ve kan dökerek istediklerini elde etmesinin hiçbir zaman mümkün olmayacağının altını çizen Barutçuoğlu, şunları kaydetti:
"Şunu kimse unutmamalıdır ki bizlere bu acıyı çektirenlerin yaptıkları yanına kalmayacaktır, karşılığını göreceklerdir. Şanlı Türk ordusunu bu tür eylemlerle yıldıracaklarını zannedenler, devletimizi bu saldırılarla sarstıklarını zannedenler, hizaya getireceklerini zannedenler, göreceklerdir ki bu saldırıların intikamı çok büyük olacaktır. Türk devletine silah çerekek bir yere varılamayacağını, eninde sonunda göreceklerdir. Onlara yataklık edenler de bunlara bu şekilde at koşturmasına fırsat verenler de muhakkak gerekli yaptırım ve cezalarla karşılaşacaklardır. Onlar da bu eylemlerinin neticelerine katlanmak zorunda kalacaklardır. Bütün dünya şunu bilmelidir ki Türkiye azimli, kararlı bir şekilde bu terörle sonuna kadar mücadele edecektir ve terör karşısında hiçbir şekilde sarsılmayacaktır. Bir kez daha bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz