Bosna Hersek Fahri Konsolosu Başkan Temel’i Ziyaret Etti

Bosna Hersek Fahri Konsolosu A. Kemal Baysak, Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel’i makamında ziyaret...

Bosna Hersek Fahri Konsolosu A. Kemal Baysak, Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel’i makamında ziyaret etti. Demirci Belediyesi’nin Avrupa Birliği (AB) fonlarıyla ilgili yürüttüğü çalışmalar ve Kardeş Şehir görüşmeleri amacı ile Demirci ilçesine gelen A. Kemal Baysak, Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel’e Bosna Hersek ile ilgili yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İzmir dahil 13 ilin Bosna Hersek ile ilgili koordinasyonunu düzenlediklerini kaydeden Baysak, kardeş şehir görüşmeleri yaptıkları il ve ilçeler hakkında da bilgiler verdi. Belediye Başkanı İhsan Temel’e, Bosna Hersek ve Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu'nun flamalarını ve Bosna Hersek ile ilgili kitap ve broşürleri takdim etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Temel de Avrupa’nın birçok kenti ile kardeş şehir görüşmelerini sürdürdüklerini, Bosna Hersek'ten de uygun bir belediye ile kardeş şehir görüşmelerine başlama isteğini duyduklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: