Bosna Hersek Federasyonu Başkanı Utaş'tan Karaosmanoğlu'na Ziyaret

KOCAELİ (AA) - Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Utaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Utaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Utaş, federasyon çalışmaları hakkında Karaosmanoğlu'na bilgi verdi. Derneklerin kültürlerin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için derneklerin bir misyona sahip olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak bizde kültürlerin gelecek nesillere aktarılmasına önem verdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: