"Bosna Hersekli Türkoloji Bölümü Öğrencileri Türk Dili Ve Kültürü Çalıştayı"

Trakya Üniversitesi (TÜ) ile Yunus Emre Enstitüsü işbirliğinde düzenlenen "Bosna Hersekli Türkoloji Bölümü Öğrencileri Türk Dili ve Kültürü Çalıştayı"na katılan

Trakya Üniversitesi (TÜ) ile Yunus Emre Enstitüsü işbirliğinde düzenlenen "Bosna Hersekli Türkoloji Bölümü Öğrencileri Türk Dili ve Kültürü Çalıştayı"na katılan öğrenciler, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük'ü ziyaret etti.

Bosna Hersek'in Saraybosna, Zenitsa ve Tuzla'daki üniversitelerinde Türkoloji eğitimi alan 40 öğrencinin katılımıyla düzenlenen çalıştaya katılan öğrenciler, katılım sertifikalarını aldıktan sonra, TÜ Balkan Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Günşen ile birlikte Rektör Prof. Dr. Yener Yörük'ü ziyaret etti.

Reklam
Reklam

4-9 Şubat tarihleri arasında düzenlenen çalıştayda, konuk öğrencilere, "Balkan Politikası", "Eski Türk Edebiyatı", Türk Dili Tarihi", "Balkanlar'da Türk Edebiyatı", "Türk Tarihi" ve "Balkan Müziği" dersleri verildi.

Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz