“bosna Şu An Türkiye’nin 90’lı Yılları Gibi”

Bosna Hersek Sırp Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Enes Sulkonovic, Bosna Hersek’in şu anki durumunu Türkiye’nin 90’lı...

Bosna Hersek Sırp Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Enes Sulkonovic, Bosna Hersek’in şu anki durumunu Türkiye’nin 90’lı yıllarına benzetti.

Bosna Hersek Sırp Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Enes Sulkonovic, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Muzaffer Çilek vasıtasıyla Bosna Hersek’e ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Yılmaz, “Yatırım imkanları ve müşterek yatırımlar hakkında bilgi aldık. Burada bu işleri yapan arkadaşlarla görüştük. Kısa zamanda bu yatırımların gerçekleşmesini bekliyoruz. Hukuki alt yapının bize anlatılması gerekiyor. Bunlar yatırımcılara güven verecek. Kısa zamanda yol alınacağına inanıyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kurumlar üzerinde iş yapmaları gerektiğini dile getiren Sulkonovic, “Sizin gibi samimi yatırımcılar sayesinde Bosna bu dönemi atlatacak. Maalesef Türkiye ve Bosna Hersek’te kanunsuz işler yapmaya çalışan insanlar da var. Bu durum her iki tarafta olumsuz intibalara sebep oluyor. Bu yüzden yapılan bilgi paylaşımları önemlidir. Türkiye Bosna Hersek’i bir bütün olarak görüyor. Bosna Hersek ve Doboy'u sizi davet ediyorum. Bosna şu an Türkiye’nin 90’lı yıllarındaki hali gibi. O yüzden sizin gelmeniz iyi olacaktır” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: