Bosnalı’dan İncirde Birlik Çağrısı

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, incirin daha iyi tanıtılması için tek çatı...

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, incirin daha iyi tanıtılması için tek çatı altında çok ses getirecek bir festival yapılması gerektiğini belirtti.

2008 yılından bu yana çalışmalarını yürüten Aydın İl Genç Girişimciler Kurulu üyelerinin 2012 Aralık ayında gerçekleşen seçimleri sonrasında ziyaretlere başladı. Aydın İl Genç Girişimciler Kurulu, bu kapsamda Aydın Ticaret Borsası’na nezaket ziyaretinde bulundu. İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya, Başkan Yardımcıları Beyhan Başol, Merve Saplı ve tüm üyelerin katılımıyla gerçekleşen ziyarette; Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Meclis Başkan Yardımcıları A.Bahri Erdel ve Abdulkadir Yıldız, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur ve Meclis Üyesi Ali Marmara hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Özkaya; yaptığı açıklamada, ziyaretlerdeki amacın birlik ve beraberlik sağlanmasının olduğunu söyledi. Aydın Ticaret Borsası, Aydın Ticaret Odası ve Aydın Sanayi Odası’nın destekleri ile geçen dönemde olduğu gibi bu dönemde de başarılı projelere imza atacaklarını belirten Özkaya, bu dönemde gerçekleştirecekleri projelerin başında Kuşadası’nda konser organizasyonu ayarlanarak elde edilen gelir ile mevcut bir okula ek 2-3 derslik yapılması çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı ise, yapılan ziyaretten duyulan memnuniyetini belirterek, “Genç Girişimciler Kurulumuz, bugüne kadar Aydın’da başarılı projelere imza attı. Aydınlılar olarak bizim incirimizi marka haline getirmemiz gerekiyor. Aydın’ın ilçelerinde yapılan incir festivalleri tek bir yerde, tüm ilçelerin desteği ile yapılmasıyla daha çok ses getirerek tanıtımın gerçekleşmesini sağlayabiliriz. Bu konuda bir projeyi gerçekleştirebiliriz. İlimizin gelişmesine destek olan her projede imkanlarımız dahilinde yer alır, destek oluruz” diyerek, Genç Girişimciler Kurulunun yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: