Bostancı Siteleri Sakinleri Pazar Yeri Ve Yol İstiyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Osmangazi ilçesi sınırlarında bulunan Hamitler Mahallesi’nde...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Osmangazi ilçesi sınırlarında bulunan Hamitler Mahallesi’nde yaklaşık 25 bin kişinin yaşadığı Bostancı Siteleri’nde yaşayan vatandaşların pazar yeri ve yol istediğini söyledi.

Yeni yerleşim yeri olan Bostancı Siteleri olarak bilinen bölgede 4 yıldır pazar yeri, alt yapı ve yol olmadığını söyleyen Ünsal, “4 yıldır tabelada pazar yeri çalışması yapıldığı yazıyor. Verilen sözler tabelada kaldı. Vatandaş çamurlu ve çukurlu yolları kullanıyor. Alt yapı yetersizliği yüzünden bazı siteler yer altı suyu kullanmak zorunda kalıyor. Yollar toz toprak içinde” dedi.

Reklam
Reklam

Bostancı Sitesi sakinlerini ziyaret eden Ünsal’a vatandaşlar, “4 yıl önce şimdiki belediye başkanımız söz vermişti. Yollarımızı, Pazar yerimizi yapacaklardı, ama yapılmadı. Bir ay gibi kısa bir sürede bütün bunların hepsi yapılabilirdi” diye dert yandı.

Vatandaşların mağdur edildiğini ileri süren Ünsal, “Bu plansızlığın eseridir. Bu durum kültür başkenti Bursa’nın vizyonuna kesinlikle yakışmamaktadır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: