Bostaniçi Belediyesi Kilitli Parke Taşı Alımı İhalesi Yaptı

Van’ın Bostaniçi Belde Belediyesi, yapılacak yollar için alınacak 70 bin metrekare kilitli parke taşı ihalesini...

Van’ın Bostaniçi Belde Belediyesi, yapılacak yollar için alınacak 70 bin metrekare kilitli parke taşı ihalesini gerçekleştirdi.

Bostaniçi Belediyesi belde de yapacağı kilitli parke taşı döşeme çalışması için alımı yapacağı 70 bin metre kare kilitli parke taşı ihalesi yaptı. Basın ve katılımcıların huzurunda şeffaf olarak yapılan kilitli parke taşı alımı ve yapımı ihalesine 10 firma teklif dosyası verdi. Parke taşı alımı ve yapımı ihalesi için belediye hizmet konteynırında ihale teklifleri değerlendirildi. Komisyon Başkanı Seyfettin İtah ve komisyon üyeleri verilen teklif dosyalarını tek tek inceledi. Yapılan incelemelerden sonra ihaleye katılan firmalar tekliflerini komisyona sundu.

Reklam
Reklam

İhale Komisyon Başkanı Seyfettin İtah, belediye hizmetlerinin daha iyi sürdürülmesi için yaptıkları ihalelerin devam ettiğini belirterek,"Bu ihalenin de hayırlı olmasını temenni ederim. Değerlendirme sonrası yasal şartlar içerisinde çağrı yapılarak ihalenin kimde kaldığı belirlenecek. Daha sonra yapılan sözleşme ile kilitli parke taşı alımı ve yapımı çalışmalarına başlanacak" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: