Bostaniçi Belediyesi’nden İş Akitleri Sona Eren İş-kur Personeline Yemek

Van’ın Bostaniçi Belde Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş iş akitleri sona eren İŞ-KUR personelleri ile yemekte...

Van’ın Bostaniçi Belde Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş iş akitleri sona eren İŞ-KUR personelleri ile yemekte bir araya geldi.

Van’da meydana gelen deprem sonra geçici hizmetle Bostaniçi Belediyesi’ne gönderilen ve 9 aydır çalışan İŞ-KUR personelinin iş akitleri sona erdi. Bostaniçi Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş, BDP Bostaniçi Belde Başkanı Rıza Sucai, belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri, verilen yemekte işçilerle bir araya geldi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen yemekte, Ergüneş İŞ-KUR elemanlarına bugüne kadar yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür etti. İşçilerle tek tek tokalaşan ve 9 ayda beldeye yaptıkları hizmetler için işçilere teşekkür eden Ergüneş, İŞ-KUR personelleri ile 9 ayda Bostaniçi’ne çok güzel hizmet yaptıklarını söyledi. Ergüneş,”Biliyorsunuz Van’da 2 büyük yıkıcı deprem yaşadık, çok zor günler, zor süreçlerden geçtik. Birçok canımızı yitirdik, bu acılarının tamamını ortadan kaldırmak, kentimizi yeniden inşa etmek için herkesten her kurumdan seferberlik ilan ettik. Deprem sonrası İŞ-KUR belediyemizde çalıştırmak üzere 70 personel verdi. Siz personel arkadaşlarla hemen işe koyularak depremin yıkıcı etkisini azaltmaya çalıştık. Bunu başarmak ve üstesinden gelmek amacıyla hep birlikte siz değerli emekçi arkadaşlarımla tüm bu zorlukların üstesinden geldik. Yine birlikte birçok ilklere de imza atarak, deprem bölgesinden hizmet ürettik, altyapıdan yollarımıza kadar birçok hizmeti gerçekleştirdik. Beldemize ve halkımıza hizmetin esas olduğunu ilke edinerek çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Yapmış olduğunuz bu çalışma, emek ve mücadeleniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

İş akitleri sona eren İŞ-KUR personelleri de Bostaniçi Belediye Başkanı Nezahat Ergüneş ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek, belediyenin yapmış olduğu hizmet kervanına kendilerinin de az da olsa katkılarının olması kendilerini çok mutlu ettiklerini, kendi halklarına yapmış oldukları hizmetin mutluluğu ve sevincini yaşadıklarını aktardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: