Bostanlıspor, Hazırlık Maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u Yendi

İZMİR (AA) - Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Lig 1. grup ekiplerinden Bostanlıspor, hazırlık karşılaşmasında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u yendi.

İZMİR - Türkiye Erkekler Basketbol Bölgesel Lig 1. grup ekiplerinden Bostanlıspor, hazırlık karşılaşmasında İzmir Büyükşehir Belediyespor'u yendi. Sezona geç başlamanın dezavantajını peş peşe yaptığı hazırlık maçlarıyla ortadan kaldırmaya çalışan Bostanlıspor, ilk özel maçında yine kendisi gibi bölgesel ligde mücadele etmeye hazırlanan Altay ile karşılaşmış ve rakibini 40 sayılık bir farklı yenmişti. Celal Atik Spor Salonu'nda geçen sezon 2. ligden düşen ve güçlü kadrosuyla bu yıl yeniden 2. lige yükselme hesapları yapan İzmir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Bostanlıspor, rakibini 68-67 yendi. Bostanlıspor, hazırlık maçları serisine ard arda oynayacağı Tire Belediyespor ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor maçlarıyla devam edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: