Bostanlıspor'un Ödüllü Oyuncusuna Transfer Teklifi

İZMİR (AA) - Bostanlıspor'un beyzbol takımı oyuncusu 8 yaşındaki Mehmet Can Kömürcü'ye İstanbul Beyzbol Akademi'den transfer teklifi yapıldığı bildirildi.

İZMİR - Bostanlıspor'un beyzbol takımı oyuncusu 8 yaşındaki Mehmet Can Kömürcü'ye İstanbul Beyzbol Akademi'den transfer teklifi yapıldığı bildirildi. Bostanlıspor kulübünden yapılan açıklamada, 10-12 yaş grubuyla Türkiye Şampiyonası’na katılan Mehmet Can Kömürcü'nün turnuvanın "en genç sporcu ödülü"nü kazandığı kaydedildi. Mehmet Can Kömürcü’ye teşvik için bir forma ve şapka hediye eden İstanbul Beyzbol Akademi Başkanı Salih Çolak, Mehmet Can'ın istikbali olan bir oyuncu olduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Şampiyonanın en küçük sporcusu olmasına karşın başarılı vuruş ve atışlarıyla teknik ekibimizin ilgisizi çekti. Ailesine teklifimizi yaptık. Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy'a da durumu aktardık ve transfer için izin istedik, bekleyeceğiz. Mehmet Can gibi yetenekli oyuncuları Beyzbol Akademi’ye toplayıp altyapıda büyük hamle yaparak, Türk Milli Takımına da hazırlamak istiyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: