Bostanlıspor'un Rugby Oyuncusu İrlanda 1. Ligi'ne Transfer Oldu

İZMİR (AA) - Bostanlıspor erkek ragbi takımının başarılı oyuncularından Hüseyin Yiğit, Irlanda 1. Rugby Lig takımına transfer oldu.

İZMİR - Bostanlıspor erkek ragbi takımının başarılı oyuncularından Hüseyin Yiğit, Irlanda 1. Rugby Lig takımına transfer oldu. Bostanlıspor Başkanı Avni Erboy, yaptığı açıklamada, Bostanlıspor'un bu sezon Türkiye Ragbi Bölgesel Ligden 1. Lige yükselmesinde önemli rol oynayan oyuncusu Hüseyin Yiğit'in Irlanda Ragbi 1. Ligin önemli takımlarından Kilfeacle&Disctict Rugby Footbaal Clup'e transfer olduğunu bildirdi. İrlanda takımı yetkililerinin tavsiye üzerine Yiğit'in maç kasetlerini kendilerinden talep ettiğini anlatan Erboy, beğenerek kendilerine teklifte bulunduklarını söyledi. Erboy, "Cazip teklifi kabul eden Hüseyin'in transferine de izin verdik. Sporcumuzun geleceğini de düşünmek zorundayız. Milli takıma oyuncu veriyorduk, şimdi de Avrupa'ya yolluyoruz. Bu bizim için onur verici bir durum. Hüseyin'in, ragbinin beşiğinde, Avrupa'nın bu zor liginde başarılı olacağına yürekten inanıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: