"Boşver hayat kısa, değmez ağlamaya..."

Gürcistan Başbakanı Lado Gurgenidze, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmeden sonra gece geç saatlerde soluğu ünlü eğlence mekanı Reina'da aldı.

Rusya ile Gürcistan arasında yaşanan savaşın ardından bölgede istikrarın sağlanması için yabancı ülkelerin girişimleri devam ederken, Gürcistan Başbakanı Lado Gurgenidze, bu konuda en çok katkı sağlayan ülkelerden biri olan Türkiye'ye geldi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile gün içinde çeşitli temaslarda bulunan Gurgenidze, gecenin ilerleyen saatlerinde ise soluğu Reina'da aldı.

Reklam
Reklam

Her şeyin bir pamuk ipliğinin ucunda olduğu şu günlerde Gürcü liderin bu hareketi dikkat çekti. Kafkaslar'daki kriz konusunda Başbakan Erdoğan ile görüşen Lado Gurgenidze'nin bu görüşmeden birkaç saat sonra 15-20 kişilik bir grupla Reina'nın VIP bölümüne gelerek, eğlenmesi eleştiri oklarının Gurgenidze'nin üzerine odaklanmasına neden oldu. Basın mensuplarının peşinde olduğunu yardımcılarında öğrenen Gürcü lider, saat 23.00 sıralarında geldiği mekandan, 02.00 sıralarında deniz yolu ile ayrıldı.

Boğaz turu da atan Gurgenidze'nin Reina'da eğlenmesi sırasında, mekanın çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Yaklaşık 1 otobüs dolusu Çevik Kuvvet ekibi ile çok sayıda polis, çevrede adeta kuş uçurtmadı. Bu arada Gurgenidze'nin mekandan ayrılmasına dek Reina'nın önünde bir ambulans bekletildi. Deniz yolu ile Reina'dan ayrılan Gurgenidze'nin gidişinin ardından bölgede hayat normale döndü.