Botaş Cup 9 Başlıyor

Salı Günü Start Alacak Turnuvaya Altı Takım Katılıyor

Botaşspor’un geleneksel hale getirdiği Botaş Cup Basketbol Turnuvası, Salı günü başlayacak ve Cumartesi günü sona erecek. 5 gün sürecek olan turnuvaya Botaşspor, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Ceyhan Belediyesi, Tarsus Belediyesi, Homend Antakya Belediyesi ve Kayseri Kaski takımları katılıyor. Geçtiğimiz yıllarda 8 kez yapılan ve büyük ilgi uyandıran Botaş Cup Basketbol Turnuvası lig öncesi takımlar için iyi bir hazırlık dönemi teşkil ediyor.

Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, geleneksel hale getirdikleri Botaş Cup Basketbol Turnuvası’na bu sezon altı takımın katılacağını ve turnuvanın 5 gün süreceğini açıkladı. Bölgede yer alan altı takımın turnuvaya katılacağını anlatan Abdullah Kutlu, ”Salı günü başlayacak olan turnuvamız Cumartesi günü sona erecek. Bu turnuva, lig öncesi tüm takımlar için iyi bir hazırlık turnuvası oluyor. Bu sezon dokuzuncu kez bu turnuvayı yapıyoruz ve geleneksel hale getirdik. Turnuvamıza katkı sağlayan tüm sponsorlarımıza ve turnuvaya katılan takımlara teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

1- BOTAŞSPOR

2- Ceyhan Bld.

3- Homend Antakya Bld.

4- Kayseri KASKİ

5- Mersin BŞB.

6- Tarsus Bld.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: