BOTAŞ Spor'dan Spor Malzemesi Yardımı

Türkiye Kadın Basketbol Ligi takımlarından BOTAŞ Spor Gaziantep'teki bir okula spor malzemesi yardımı yaptı.

Türkiye Kadın Basketbol Ligi takımlarından BOTAŞ Spor Gaziantep'teki bir okula spor malzemesi yardımı yaptı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, takımın, sporun olduğu her yere dostluk elini uzattığı ve Gaziantep'teki Şehit Kamil Ortaokulu'na spor malzemesi gönderdiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen BOTAŞ Spor Spor Okulları Koordinatörü Halil İbrahim Süyük, amatör spor kulüplerine yaptıkları spor malzemesi yardımlarını bu kez de Gaziantep'teki bir okula yapmaktan onur duyduklarını belirterek, "BOTAŞ Spor dostluk elini bu kez de komşu ilimizdeki eğitim yuvasına uzattı. Bu malzemelerin orada eğitim gören genç kardeşlerimize katkısı olacağına inanıyoruz. Kulübümüzün zaman zaman da olsa bu tür faaliyetlere katkı koymasının örnek olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Emrah Yorulmaz / Anıl Bağrık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: