Botaşlı kızlardan Aldırmaz'a ziyaret

FİBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda Fransa’nın Mondeville takımını eleyerek çeyrek finale çıkma başarısı gösteren BOTAŞ Spor...

FİBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda Fransa’nın Mondeville takımını eleyerek çeyrek finale çıkma başarısı gösteren BOTAŞ Spor Basketbol Takımı oyuncuları Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

Genel Menajer Abdullah Kutlu ve Koç Olcay Orak’ın da bulunduğu ziyarette takım kaptanı Nilay Kartaltepe Başkan Vekili Aldırmaz’a çiçek ve BOTAŞ Spor atkısı verdi.

BOTAŞ Spor Genel Menajeri Abdullah Kutlu, takımın FİBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda çeyrek finale kaldığını ve İspanya’nın Gran Canaria takımı ile eşleştiğini belirterek, “2 Şubat’ta deplasmanda, 9 Şubat’ta da Adana’da birer maç oynayacağız. İnşallah ilk 4 takım arasına gireceğiz. Maçlarımıza sizi de bekliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

BOTAŞ Spor’un altyapıda da gençlere hizmet verdiğini hatırlatan Kutlu, belediyenin yeni spor salonları yapmasından memnuniyet duyduklarını belirtti, gerekirse bu salonlara ücretsiz antrenör sağlayabileceklerini ifade etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. BOTAŞ Spor’un başarılarını gururla izlediklerini anlatan Aldırmaz, “Sesimizi Avrupa’da duyuruyorsunuz. Gençlere örnek oluyorsunuz. Hem istikrarlısınız hem de gençlere model olacak duruşunuz var.” şeklinde konuştu.

Aldırmaz, yeni spor salonları yapmaya devam edeceklerini söyleyerek, gençlerin spor yapmasının önemine değindi. Gençlik ve Spor Bakanı’nın 7 bin 500 kişilik spor salonunun temelini yakında atacağını açıklayan Aldırmaz, salon sporlarında altyapı ihtiyacının giderilmesine çalışıldığını bildirdi.

Ziyaretin sonunda Aldırmaz, BOTAŞ Spor’un başarılı sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz