Botaşspor Mersin'den galip dönmek istiyor

Botaşspor, Samsun Basketbol karşısında aldığı yenilgiyi unuttu ve gözünü cuma günü deplasmanda oynayacağı Mersin Büyükşehir...

Botaşspor, Samsun Basketbol karşısında aldığı yenilgiyi unuttu ve gözünü cuma günü deplasmanda oynayacağı Mersin Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına çevirdi. Botaşspor Koçu Olcay Orak, "Mersin ile Türkiye Kupasını yakından ilgilendiren bir maç oynayacağız. Maçta galip gelen taraf olmak istiyoruz" dedi.
Kırmızı-Beyazlı takımın Avrupa ve ligde art arda maçlar oynadığını hatırlatan Botaşspor Antrenörü Olcay Orak,"Geçen hafta içi grubumuzun ve Fibacup’ın güçlü takımı Dynamo Moscow ile oynadığımız maçı baştan sona kadar önde götürerek 84-63 kazandık.Bu galibiyetle gruptaki yenilmezliğimiz devam ederken hem rakibimizi final grubundan dışarı attık hemde ilk 16 sıralamasında 2. sıraya yerleşerek Fransa’nın USO Mondeville takımı ile eşleştik.Grup maçlarımızın tamamında üst düzey bir konsantrasyon göstererek namağlup bitirmek takımımızın finale ne kadar hazır olduğunun bir göstergesidir." ifadelerini kullandı..
Samsun maçı öncesine kadar galibiyet serisi yakaladıklarını hatırlatan Olcay Orak, "Hafta sonu oynadığımız Samsun maçında,haftada iki maç oynamanın verdiği yorgunluk etkisini gösterdi. Maç içinde 14 sayı öne geçmemize rağmen farkı koruyamadık ve uzatmada kaybettik. Oyuncularım çok çabalasa da pota altından kaçırdığımız şutlar ve kritik anlarda verdiğimiz hücum ribauntları kaybetmemize sebep oldu." dedi.
İlk yarıda son üç haftaya girdiklerini belirten Orak, "Bu hafta Cuma günü Mersin'de Türkiye Kupasına katılmayı yakından ilgilendirecek bir maç oynayacağız. Rakibimiz 3 maçını üst üste kazandı ve yaptığı yerli yabancı transferlerle daha da güçlendi. Maçın öneminin takımca farkındayız daha iyi müdafa yaparak galip gelen taraf olmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz