Botox Saç Bakımı ile 6 Ay Düz Saçlar

“Saçlarım her zaman fönlü gibi düz ve sağlıklı görünse”

“Yanan saçlarım bir sabah kendiliğinden eski haline gelse”
“ Sadece 1 kez bakım yapsam ve etkisi aylarca saçımda kalsa”…

Dış görünüşüne önem veren kadınların pek çocuğunun içinden geçen bu dileklerden hiçbiri artık hayal değil.

Ultra modern saç bakımı nanokeratin teknolojisi ile kopan saçlar dahi sadece 55 dakikada sağlıklı hale geliyor ve saçlarınız 6 ay boyunca dümdüz kalıyor. Ünlü saç tasarımcısı İlker Yavrutürk “saç bakımında önümüzdeki 30 yıla damgasını vuracak” şeklinde tanımlanan nanokeratin BOTOX SAÇ BAKIMI hakkında bilgi verdi.

Reklam
Reklam

Boyalı ve röfleli saçlara dahi uygulanabiliyor

Kısa süre öncesine kadar saç düzleştirmede sadece boyasız saçlara olmak kaydıyla “defrize” ve “straight therapy” gibi yöntemler uygulanabilirken; sarı, röfleli ve boyalı saçları olanlara “sizin saçınıza tutması imkansız, maalesef teknoloji o kadar gelişmedi” gibi yanıtlar verilmekteydi. Ancak bir süre önce tüm dünyada uygulanmaya başlayan Brezilya fönü sayesinde sarı, röfleli ve asi saçların; yıkandıktan, denize girip çıktıktan sonra dahi düz kalabilmesi hayal olmaktan çıktı.

1 saatinizi ayırın 6 ay rahat edin

Keratin, saçın yapısı ve tutunması için gereken gücün ta kendisidir. Boya, röfle gibi kimyasal işlemler saçtan bu ana maddeyi uzaklaştırdığında ve saçı kopacak hale getirdiğinde kesin çözüm bu sistemdir.

Saç özellikle sülfatsız yani içerisinde tuz olmayan(sodyum klorür) olmayan şampuan ile yıkanır ve iyice kurutulur. Keratin ve silikon karışımı losyon ince tutamlar halinde saça yedirilir. Bu işlemin ardından altın kaplama maşa ile saçlar dümdüz olacak şekilde maşalanır. Keratin ve silikon saça adeta Botoks etkisi yaparak saçların canlı, parlak ve düz kalmasını sağlar. Bu işlem bir nevi saçı alçıya alınması gibi düşünülebilir. Saçlar 3 gün yıkanmaz ve ardından extra hiç bir işlem gerekmez. Eskiden 4 saat süren ve sadece boyasız saçlara uygulanabilen bu işlem hem daha kısa sürede hem de extra da saç bakımı yaparak bu mucize sonucu verir.

Reklam
Reklam

Türkiye’de ilk…

Ultra keratin “botox saç bakımı” dünyada çok kısa zamandır kullanıyor ve ülkemizde henüz 2 aydır resmi olarak ithalatı gerçekleşmiş bulunuyor. Önceden beri yurt dışından getirerek uygulamasını yaptığımızdan İlker Yavrutürk saç tasarım olarak bu konuda ilk olduğumuzu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Yöntem “mucizevi” olarak adlandırılıyor

Daha önceki saç bakımları saç telinin yüzeyinde kalıyor ve bir kaç yıkama sonunda saçı terk ediyordu. Bu bakım nanoteknoloji ve altın kaplama maşası sayesinde saç telinden içeriye keratini yerleştirerek saçın ihtiyacı olan tüm slikon-keratin ve amino asitleri fazlasıyla içeri yükleyebiliyor. Özellikle röfle ve açma işlemlerinden "kopmuş saçları onarabiliyor…

Düz saçlarınıza dilediğiniz işlemi uygulayabilirsiniz

Diyelim ki; bu işlemi yaptırdınız ve saçlarınız dümdüz hale geldi, özel bir geceye katılacaksınız ve saçlarınızı maşa yaptırmak istiyorsunuz. Bu işlemin tek faydası saçlarınızın 6 ay boyunca düz kalması değil aynı zamanda derinlemesine bir bakım yapmış olmasıdır. İşlem öncesi saçlarınıza normalde ne yapıyorsanız aynısını yapmaya devam edebilirsiniz. Maşa, fön ve benzeri şekillendirme işlemleri, boyama işlemleri saçlarınız için hiç bir sorun çıkarmaz.

Reklam
Reklam

Saçlarınız uzadığında…

Eğer saçlarınızın bu işlem ile düz kalmasını istiyorsanız 5 ayda bir dipten gelen düz
bölgelere bu bakımı uygulatabilirsiniz.

2010 saç bakım yılında sizin de saçlarınız ışıldasın

2010 yılının değil önümüzdeki 10 yılın saç bakım olduğunu düşünüyorum ve bu konuda büyük bir heyecan duyuyorum. Bu işlemi hem saç güzelliğine hem de saç bakımına önem veren herkese özellikle kimyasal işlemlerle saçlarını yakan mağdurlara tavsiye ediyorum…

Saygılarımla,

İlker Yavruturk
0216 302 04 37
0216 302 07 79