Bowling Turnuvasının Şampiyonu Sarıçam'dan

Optimum Outlet Adana AVM'de, ''Öğretmenler Günü'' etkinlikleri kapsamında bowling turnuvası düzenlendi. Çekişmeli geçen turnuvanın galibi...

Optimum Outlet Adana AVM'de, ''Öğretmenler Günü'' etkinlikleri kapsamında bowling turnuvası düzenlendi. Çekişmeli geçen turnuvanın galibi yarışmaya Sarıçam ilçesinden katılan öğretmenler oldu.

Her özel günün çeşitli etkinliklerle kutlandığı Optimum'daki turnuva 3 katta bulunan Playbowling oyun ve eğlence merkezinde gerçekleştirildi. Yarışmaya 11 okulun öğretmenleri ve ilçe milli eğitim müdürlüğü takımı katıldı.

Turnuvada konuşan Optimum Outlet Adana AVM Müdür Yardımcısı Serbülent Tekinşen, "Öğretmenlik ölümsüz bir meslektir. Benimde bir öğretmen çocuğu olmam beni çok gururlandırıyor. Öğretmenlerimizi bu güzel günde Optimum Outlet ailesi olarak eğlendire bildiysek ne mutlu bize bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü canı gönülden kutluyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Turnuvada, Sarıçam Hacı Özcan Sinağ İlköğretim Okulu öğretmenleri Davut Uluçay, İsmail Yanardağ, Tülünay Erkan, Zafer Uğuz, Özge Polat birinci olurken, Yüreğir Sarıçam İlköğretim Okulu Öğretmenleri ikinci, Yüreğir Koza İlköğretim Okulu öğretmenleri ise üçüncü oldu.

Serbülent Tekinşen tarafından kupa, madalya ve hediyeleri verilen öğretmenler yorgunluk atıp eğlenmenin yanı sıra mesai arkadaşlarıyla keyifli anlar yaşadılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: