Boya Fabrikasında Patlama: 1 Yaralı

Eyüp’te bir boya atölyesinde meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgilere göre, Topçular Mahallesi Çiftçiali...

Eyüp’te bir boya atölyesinde meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Topçular Mahallesi Çiftçiali Sokak’ta saat 13.15 sıralarında, toz boya atölyesinde gelen patlama meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay sırasında, atölyede bulunan ve yaralanan iş yeri sahibi Hayati Ekiz (30) ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Tedavi altına alınan Ekiz’in, belinde yanık oluştuğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade edildi. Olayın ardından bölgede inceleme başlatan itfaiye ve polis ekipleri, iş yeri ve çevresinde güvenlik şeridi oluşturdu. Atölyede yapılan ilk incelemelerde patlamanın tüpgaz sıkışmasından kaynaklandığı tespit edildi. Patlamanın etkisiyle iş yerini cam kasası ve atölyedeki bazı büro malzemeleri sokağa fırladı. Patlama nedeniyle park halindeki bir otomobilde de hasar oluştu.

Reklam
Reklam

Görgü tanıkları, "Ani bir patlama oldu. İçeride muhtemelen oksijen tüpü veya sanayi tüpü patladı. Allah’tan ölü yok. Gaz sıkışması olabilir. Neticede statik boya atölyesi burası, gaz sıkışması da olabilir” diye konuştular.

Çevredeki iş yerlerinde çalışan bir işçi ise, “Biz içeride oturuyorduk görmedik. Biz içeride oturuyordu patlama olunca iş yerinin penceresi kapının önüne kadar uçtu” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: