Boyabat Kaymakamı Bozdemir: Ekmek Israfının Takipçisi Olacağız

Sinop Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Türkiye geneli başlatılan ‘Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası’ çerçevesinde yaptığı konuşmasında...

Sinop Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Türkiye geneli başlatılan ‘Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası’ çerçevesinde yaptığı konuşmasında ilçedeki ekmek israfının takipçisi olacaklarını söyledi. Kampanyanın amacına ulaşması adına gayret göstereceklerini ifade eden Bozdemir, tertiplenen kampanyanın bilgilendirme toplantısına katılamayanlara gerekirse kendi gidip ekmek israfı hakkında bilgi vereceklerini söyledi.

Boyabat Endüstri Meslek Lisesi Salonu’nda yapılan ‘Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası’ bilgilendirme toplantısına Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, İlçe Müftüsü İsa Sağlam, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Refik Kayadibi, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yetkilileri, okul müdürleri ve davetliler katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantını açılış konuşmasın yapan Boyabat Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Refik Kayadibi, her gün çöpe giden ekmeklerle yapılabilecek yatırımlar hakkında bilgi verdi.

İlçe Müftüsü İsa Sağlam ise dinin kutsal değerleri arasında yer alan ekmeğin Kur’an ile eş değer tutulduğunu söyledi. Daha sonra kürsiye çıkan Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, ‘Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası’ çerçevesinde ilk olarak ekmek üreticileri ile bir araya geldiklerini ve israfı önleme adına fırıncılardan söz aldıklarını kaydetti.

Toplantının sonunda ‘Ekmek İsrafını Önleme Kampanyası’ ile ilgili bir sunum yapan TMO görevlileri, ekmek israfını önleme ile ilgili bilgilerin yanı sıra israf edilen ekmeklerle yapılabilecek yatırımlar hakkında görsel sunumlar yaptı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: