Boyabat Kaymakamı Değişti

İçişleri Bakanlığı'nın vali yardımcılığı ve kaymakamlıklara yaptığı atamalar sonucunda Sinop’un Boyabat ilçe kaymakamının görev yeri...

İçişleri Bakanlığı'nın vali yardımcılığı ve kaymakamlıklara yaptığı atamalar sonucunda Sinop’un Boyabat ilçe kaymakamının görev yeri değişti. Boyabat’ın yeni kaymakamı Malatya Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir oldu.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan resmi karar ile Nevşehir vali yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Ünal Çakıcı’nın yerine Malatya Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir’in atandığı belirtildi. Evli ve iki çocuk babası olan Boyabat eski Kaymakamı Ünal Çakıcı’nın önümüzdeki günlerde ilçeden ayrılacağı belirtilirken, yeni kaymakam Bilal Bozdemir’in en kısa sürede ilçeye gelerek göreve başlaması bekleniyor.

Reklam
Reklam

İçişleri Bakanlığı'nın vali yardımcılığı ve kaymakamlıklara yaptığı atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanmıştı. 657 Sayılı Kanun ile 2451 sayılı Kanunu'nun hükümleri gereğince 446 vali yardımcısı, kaymakam ve kaymakam adayları yeni görev yerlerine atandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: