Boyabat Müftülüğü Karacaören Köyüne Kuran Kursu Açtı

Sinop Boyabat Müftülüğü, Bağlıca’dan sonra Karacaören köyüne de Kur’an kursu açtı. Kur’an Kursu’na ilk etapta...

Sinop Boyabat Müftülüğü, Bağlıca’dan sonra Karacaören köyüne de Kur’an kursu açtı. Kur’an Kursu’na ilk etapta 60 bayan kursiyer kayıt yaptırdı. Kursun açılışını AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir, Boyabat Müftüsü İsa Sağlam, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu birlikte yaptı.

Açılışta konuşan İlçe Müftüsü İsa Sağlam, kursun Boyabat’ta merkezde açılışı yapılan ikinci kurs olduğunu söyledi. Kursun açılmasında gayret eden köylülere teşekkür eden Sağlam, diğer köylere de kurs açılması için çalışacaklarını söyledi. Sağlam ‘‘Amacımız diğer köylerimize de kurs açarak her kese Kur’an-ı Kerim’i öğretmektir.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Bilal Bozdemir ise ‘‘Kurslar dini bilgilerin en güzel şekilde verildiği yerlerdir. İnşallah amacına ulaşır. Emeği geçen her kese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun.’’ diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: