Boyabat Müftülüğü’nden Kutlu Doğum’a Özel 1001 Hatim Kampanyası

Sinop Boyabat Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilçe genelinde '1001 Hatim Okuma Kampanyası' başlattı. Okunan...

Sinop Boyabat Müftülüğü, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilçe genelinde '1001 Hatim Okuma Kampanyası' başlattı. Okunan hatimlerin duası, 14-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan programda yapılacak.

İlçe Müftüsü İsa Sağlam, Kur’an okuma alışkanlığının sadece Ramazan ayında olanla yetinilmemesi gerektiğini belirterek, hayatın her zaman diliminde okunması gerektiğini söyledi. Bu yıl yapılacak olan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri arasında bütün vatandaşların katılımıyla 1001 hatim okuma kampanyası başlattıklarını ifade eden Sağlam, ‘‘Bu kampanyada, hayat kaynağımız olan Kur’an’ın okunmasına teşvik etmek ve Kur’an ile dost, arkadaş olunmasını hedefliyoruz. İnşallah bu kampanyamız, ilçemiz ve insanlarımız için hayırlara vesile olur. Bizi yaratan yüce Rabbimizden niyazımız budur. Bu kampanyamıza katılmak isteyen vatandaşlarımız, gerek müftülüğümüze gerekse cami imamlarımıza müracaat edebilirler.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Müftü Sağlam, 1001 hatimin duasının 14-20 Nisan 2013 tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası içinde gerçekleştirilecek olan ‘‘1001 Hatim Programı’nda’’ yapılacağını belirtti. Hatim için en son bildirim süresi, 14 Nisan 2013 tarihi olarak belirlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: