Boyabat’ta Ihtiyaç Sahibi Öğrenciler Yararına Kermes

Sinop'un Boyabat ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Boyabat Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, (BEYDER)...

Sinop'un Boyabat ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Boyabat Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, (BEYDER) tarafından düzenlenen kermesten elde edilecek gelirin ekonomik sebeplerden dolayı sıkıntı çeken öğrencilerin eğitim giderlerinin karşılanacağı belirtildi.

Kermesin açılışında konuşan Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, dernek ve vakıf gibi kuruluşların ekonomik durumu yerinde olmayan öğrencilerin dar zamanlarda imdadına yetiştiğini belirtti. Bozdemir, kermesin hayırlı olmasını diledi. Kermesin açılışına Kaymakam Bozdemir'in yanı sıra Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, İlçe Müftüsü İsa Sağlam ve vatandaşlar da katıldı.

Reklam
Reklam

BEYDER Başkanı Lüftü Kuru, Boyabatlı hayırseverlerin destekleri ile açılan ve bir hafta boyunca devam edecek kermesten elde edilecek olan gelirin ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilerin eğitimlerine harcanacağını belirtti. Hemen her yıl kermes yaptıklarını ve bir çok öğrenciye maddi destek olduklarını kaydeden Kuru, "Kermesimiz tamamen Boyabatlı hayırsever vatandaşlar tarafından yapılıyor. Herkesin bu hayırda bir tuzunun olmasını arzuluyoruz." diye konuştu.

Bir hafta boyunca devam edecek kermeste gıda, giyim tatlı çeşitleri ve hediyelik eşyalar satılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: