Boyabat’ta TOKİ Konutları Için Başvurular Başladı

Sinop Boyabat Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) ortak girişimleri ile ilçede yapılacak konutlar...

Sinop Boyabat Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) ortak girişimleri ile ilçede yapılacak konutlar için başvurular başladı. İlçeye ilk etapta 204 konut yapılacak.

Daha önce TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucunda olumlu cevap alan Boyabat Belediyesi, TOKİ konutları için başvuru müjdesi verdi. TOKİ konutları için başvurular 20 Mart’ta başladı. TOKİ konutlarının ilçeye kazandırılması amacıyla vatandaşlar arasında anket yaparak sonuca gittiklerini belirten Boyabat Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, alt gelir grubu ve normal satış olmak üzere ilk etapta 204 konutun ilçeye yapılacağını ve talep olması halinde ikinci etap konut yapımı için çalışacaklarını söyledi. Ermiş, ‘‘TOKİ’nin konut yapmadığı birkaç ilçeden biri konumundaydık. Yapılan görüşmeler sonucunda olumlu cevap alındı. İlk başvuruları aldık. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.’’ dedi.

Reklam
Reklam

Alt gelir grubu ve normal satış adı altında yapılacak konutlar için başvurular 20 Mart'ta başladı. Alt gelir grubu için konutların 2+1, normal konutların ise 3+1 şeklinde yapılacağı ifade edildi. Boyabat’a il etapta 204 konut yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: