Boyabat’ta TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı

Sinop’un Boyabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK destekli bilim fuarı gerçekleşti.Boyabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, kamu kurum daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Fuara katılan Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi sorumluları, "Hazırlanan bu projelerde emeği geçen tüm öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ediyoruz.

Sinop’un Boyabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK destekli bilim fuarı gerçekleşti.
Boyabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde yapılan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’na Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, kamu kurum daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Fuara katılan Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi sorumluları, "Hazırlanan bu projelerde emeği geçen tüm öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ediyoruz. Hepsi birbirinden başarılı bu projelerden birkaçını da değerlendirilebilir örnek projeler olarak TÜBİTAK Merkezine göndereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz