"Boyamak Sizden, Iskele Harcı Bizden"

İSTANBUL (A.A) - Beyoğlu Belediyesi'nin tüm ilçede başlattığı boya kampanyası ile dış cephe boyası eskimiş ve yıpranmış binalar boyanacak.

İSTANBUL (A.A) - Beyoğlu Belediyesi'nin tüm ilçede başlattığı boya kampanyası ile dış cephe boyası eskimiş ve yıpranmış binalar boyanacak.

Beyoğlu Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 'Boyamak sizden, iskele harcı bizden' sloganıyla başlatılan 'Güzel Beyoğlu Projesi' ile bugüne kadar 5 binden fazla tarihi yapı yeniden boyandı, bakım ve onarımları yapıldı.

Beyoğlu Belediyesi bu projenin devamında ilçedeki tüm binaların boya, bakım ve onarımı için Türkiye'nin sektöründe öncü boya firmalarıyla protokol imzaladı.

Reklam
Reklam

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve duyarlılıkla katkı sağladığı kampanya, Beyoğlu Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü Kentsel Tasarım Atölyesi tarafından yürütülüyor.

İlçedeki tüm binaların boyanması için her türlü kolaylığı sağlayan Kentsel Tasarım Atölyesi, vatandaşlarla birebir görüşmeler ve toplantılar yapıyor, kampanya hakkında bilgi veriyor.

Kampanyaya göre, vatandaşlar, boya firmaları ile imzalanan protokol neticesinde en kaliteli boyaları en makul ücretlerle temin ediyor, kendilerinden iskele harcı alınmıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Evrensel bir miras kabul ettiğimiz Beyoğlu'nun tarihi dokusunu korumak amacıyla başlattığımız seferberliğimiz devam ediyor. Projenin yeni etabında da binalarımızın bakım ve onarımında vatandaşımızın yanındayız. Önceki uygulamalarda olduğu gibi yine iskele harcı almıyoruz. Ayrıca 4 büyük boya firması ile anlaşarak vatandaşların en makul fiyatla boya almalarını sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Muhabir: İbrahim Halil Çekici

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: