Boydak: Dini ve milli bayramımızı bir arada kutlamanın sevincini yaşıyoruz

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak bir mesaj yayınlayarak tüm üyelerinin ve...

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak bir mesaj yayınlayarak tüm üyelerinin ve hemşerilerinin Ramazan Bayramını ve 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutladı.
Bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama ulaşmış olmanın huzurunu yaşadıklarını ifade eden KAYSO Başkanı Boydak, sanayiciler olarak kendilerinin de ramazan ayı içerisinde işlerini takip ederek, ihracata ve istihdama katkı sağlama gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Bu sene iki bayramın bir arada kutlanacağını ifade eden KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, "Bu sene iki bayramımız üst üste geldi. Bir dini bayramımız birde milli bayramımızı aynı anda kutlayacağız. Ben öncelikle tüm üyelerimizin ve hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum. Aynı zamanda 30 Ağustos Zafer Bayramını da kutluyor, daha nice böyle güzel günlere hep beraber ulaşmayı temenni ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz