Boydak Holding Diyarbakır'a Yatırım Yapacak-Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak:"Diyarbakır OSB'de 600 Kişiye Istihdam Sağlayacakfabrikanın Temelini Atmaya Hazırlanıyoruz"

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Memduh Boydak, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 600 kişiye istihdam sağlayacak

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi (CEO) Memduh Boydak, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 600 kişiye istihdam sağlayacak fabrikanın temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi.

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği'nin (DİGİAD) daveti üzerine Diyarbakır'a gelen Boydak, Diyarbakırlı iş adamlarıyla Dedeman Otel'de bir araya gelerek tecrübelerini paylaştı.

Babası ve amcasının hamallık yaparak hayatlarını kazandıklarını anlatan Memduh Boydak, "Babam ve amcam mobilya mesleğini öğrenerek atölye açtılar. 2 atölye kurduktan sonra birleşme kararı aldılar. Bu ortaklıkla beraber atölye sayısı 7 oldu. Daha sonra hazır mobilya sektörüne girdik. Bugün ise 8 farklı alanda 35 şirket ve yabancı ortaklıklarla birçok alanda hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Diyarbakır Girişimci İşadamları Derneği (DİGİAD) Başkanı Alaattin Korkutata ise, ülke ekonomisinin hızlı ve istikrarlı bir şekilde büyüdüğüne vurgu yaparak batıya gidip yatırım yapan bölge insanlarını memleketlerine çekmeye çalıştıklarını ifade etti.

Korkutata, Diyarbakırlı iş adamlarına tecrübelerini anlattığı için Boydak'a teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: