Boydak Holding Ile Öz Ağaç-İş Sendikası 900 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Öz Ağaç-İş Sendikası ve Boydak Holding işbirliği ile holding bünyesindeki iş yerlerinde çalışan sendika üyelerinin...

Öz Ağaç-İş Sendikası ve Boydak Holding işbirliği ile holding bünyesindeki iş yerlerinde çalışan sendika üyelerinin çocukları sünnet ettirildi.

Öz Ağaç-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Adnan Kıyak, Boydak Holding bünyesinde çalışan sendika üyesi işçilerin sünnet yaşındaki 900'e yakın çocuğunu sünnet ettirdiklerini belirterek, "Bu etkinlikte bizlere her türlü desteği veren işverenimiz Boydak Holding yönetimine sonsuz teşekkür ederiz. Her konuda olduğu gibi bu konuda da üyelerimize büyük destek verdiler. Boydak Holding, işçi ve işveren dayanışmasıyla ülkeye örnek bir kurum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çocukların, iki özel hastanede uzman doktorlar tarafından sünnet edildiğini hatırlatan Kıyak, sünnet olan her çocuğa Boydak Holding tarafından 150 lira hediye edildiğini vurgulayarak, "Biz de tüm çocuklarımıza birer duvar saati ve Kur'an-ı Kerim hediye ettik. Çocuklarımızı bu önemli günlerde yalnız bırakmamak ve sevinçlerine ortak olmak için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ayrıca, tüm çocukların velilerine bir günlük ücretli izin verilerek, onların da çocuklarının sevinçlerine ortak olmalarını sağladık." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz