Boydak Holding’de Tis Sevinci

Hak İş’e bağlı Öz Ağaç-İş, Çelik İş ve Öz İplik İş sendikaları ile Boydak Holdingi...

Hak İş’e bağlı Öz Ağaç-İş, Çelik İş ve Öz İplik İş sendikaları ile Boydak Holdingi arasında yapılan 7 bin 500 işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi (TİS) mutlu sonla tamamlandı.

Tarafların 2 Mart 2013 günü yaptığı mutabakata göre 2 yıllık dönemin ilk yılında işçilerin maaşlarında ortalama yüzde 12.5, sosyal haklarında yüzde 20 artış sağlanırken ikinci yıl için her iki alanda da yüzde 8 oranında artış sağlandı.

Sözleşmeye imza atan Çelik İş Sendika Şube Başkanı Celalettin Korkmazyürek, Öz Ağaç İş Sendikası 1 nolu Şube Başkanı Şaban Demir, Öz Ağaç İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Adnan Kıyak ve Öz İplik İş Sendikası Şube Başkanı Cuma Eren ortak açıklamalarında yapılan sözleşmenin şartlara göre en iyilerden birisi olduğunu hatırlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz