Boydak Koleji, depremzedelere yemek verdi

Sinop'ta faaliyet gösteren Boydak Koleji, Van ve Erciş'teki depremin ardından ilde ağırlanan depremzede ailelere yemek...

Sinop'ta faaliyet gösteren Boydak Koleji, Van ve Erciş'teki depremin ardından ilde ağırlanan depremzede ailelere yemek verdi.
Okulun yemekhanesindeki programda konuşan Müdür Recep Varol, "Depremzede kardeşlerimizin acılarını paylaşmak ve onlarla birlikte olmak istedik. Yüreğimizdeki sıcaklık ve yüzümüzdeki tebessümü paylaşmış olduk." dedi.
Varol, “Bu yemek aslında bizim için bir vesile idi. Bizler bu beraberlikle kardeşlerimizin acılarını paylaşmak ve onlarla birlikte olmak istedik. Boydak Koleji olarak yüreğimizdeki sıcaklık ve yüzümüzdeki tebessümü paylaşmış olduk. Allah hiç kimseye benzer acılar yaşatmasın ama böyle felaketler kardeşlik dayanışma ve yardımlaşma duygularımızı ve hassasiyetlerimizi yaşatma irademizi ortaya koymamıza vesile oluyor.’’ ifadelerini kullandı.
Yemeğe katılan depremzede aileler de mutluluklarını ifade etti. Depremzedeler ilk kez tesis dışında bir sosyal etkinliğe katıldıklarını ve bu faaliyetin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Program, depremzede çocuklar için hazırlanan sürpriz hediyelerin dağıtımı ile son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz