Boydak'tan İstiklal Marşı'nıezberleyen 50 öğrenciye eşofman

Boks eğitimi alan ve İstiklal Marşını ezberleyen 50 öğrenciye Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak eşofman hediye etti.

Boks eğitimi alan ve İstiklal Marşını ezberleyen 50 öğrenciye Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak eşofman hediye etti.

Mustafa Tarman Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Spor Salonunda antrenör Burhanettin Kartal'dan boks eğitimi alan 50 öğrenciye eşofmanları, Kayseri Elektrikspor Boks Antrenörü Faruk Hasetçi ve eski milli boksör Mehmet Gürgen tarafından dağıtıldı.

Çocuklara bu hedefi Çanakkale Haftası'nda verdiklerini belirten antrenör Faruk Hasetçi, daha önce İstiklal Marşını ezberleyen 150 öğrenciye Hacı Boydak'ın aldığı eşofmanları dağıttıklarını ifade ederek, "Bugün de burada geri kalan 50 öğrencimize eşofmanlarını dağıttık. Biz boks eğitimi verdiğimiz öğrencilere kışın odun ve kömür, bayramda da et dağıtıyoruz. Amacımız, ailelere sporu sevdirmek" dedi.

Reklam
Reklam

Hasetçi, Fetih Günü'nde Fetih Marşını ezberleyen sporculara da ayakkabı dağıtacakları sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: