Böyle bir evlenme teklifi görülmedi

Kırıkkalesporlu futbolcu Mehmet Gök(22) dün Zafer Caddesinde sevgilisine bir pankart açarak evlenme teklifinde bulundu.

Dün Kırıkkale’de ilginç bir olay yaşandı. Kırıkkalesporlu futbolcu Mehmet Gök(22) dün Zafer Caddesinde sevgilisine bir pankart açarak evlenme teklifinde bulundu. Meryem Kılıç(20) ise bu sürpriz karşısında mutluluğunu gizleyemedi.

"EVET, EVET, EVET" Kırıkkalespor’un yetenekli futbolcusu Mehmet Gök, sevgilisine ilginç bir evlenme teklifinde bulundu. Genç futbolcunun arkadaşları, “Benimle sonsuza kadar var mısın? Meleğim.” yazılı pankart açarken, genç kız sürpriz karşısında şaşkına döndü. Zafer Caddesi’nde yaşanan olayda pankartın önünde sevgilisi Meryem Kılıç’a ‘benimle evlenir misin?’ diyen futbolcu Mehmet Gök, sevgilisine bir adet kırmızı gül takdim etti. Şaşkınlığını gizleyemeyen Kılıç ise evlenme teklifini kabul etti. Mehmet Gök’ün yüzük takmasının ardından sevgilisi Kılıç boynuna sarılarak, ‘evet, evet, evet’ dedi.

Reklam
Reklam

EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMI ATTIK Caddeden geçen vatandaşlar alkışları ile 22 yaşındaki genç futbolcuya destek verdiler. Daha sonra pankartın önüne geçen çiftler hatıra fotoğrafı çektirdiler. Uzun süredir beraber olduklarını belirten Mehmet Gök, “Bu teklif için ben ve arkadaşlarım çok çaba sarf ettik. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Düşündüm ve karar verdim. Daha sonra arkadaşlarım ile organize ettik ve teklif ettim” dedi. Kılıç ise “Ne diyeceğimi bilmiyorum. Şaşkın ve mutluyum. Evlilik yolunda ilk adımı attık” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz