Böyle evlenme teklifi görülmedi

Edirneli genç, arkadaşlarıyla plan yaparak 6 yıllık sevgilisine renkli bir kutlama ortamında evlenme teklifinde bulundu.

Edirneli genç, arkadaşlarıyla plan yaparak 6 yıllık sevgilisine renkli bir kutlama ortamında evlenme teklifinde bulundu.

Edirne'de büfe işletmeciliği yapan Asım Erarslan, 6 yıldır birlikte olduğu üniversite öğrencisi Yasemin Türkmengil'e unutamayacağı bir evlilik teklifinde bulundu. Asım Erarslan'ın Şükrüpaşa Mahallesi Barış Parkı'nda hazır bulunan 50 arkadaşı, çift parka girince konfeti, meşale ve havai fişekler attı. Asım Erarslan, çalan kemanlar eşliğinde diz çökerek sevgilisine evlenme teklif etti. Büyük şok yaşayan Yasemin Türkmengil teklifi kabul ederken, alkışlar eşliğinde yüzükleri takılan çift dans etti.

Reklam
Reklam

Bu sürpriz evlilik teklifi için arkadaşlarıyla uzun süredir çalıştıklarını söyleyen Erarslan, "İkimizin ailesi de bu ilişkiyi biliyordu ve bir beklenti içindeydi. Ben de aileleri daha fazla bekletmemek için arkadaşlarımın yardımıyla böyle bir organizasyon yaptım. Buraya gelirken sevgilime unutamayacağı bir gün yaşatma sözü vermiştim. Sanırım bu sözü yerine getirdim" dedi.

Çift, 2013 yılında evlenmeyi planladıklarını söyledi.

Böyle evlenme teklifi görülmedi | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: