Böyle kutlama olmaz

CHP İstanbul Milletvekili hemşerimiz İhsan Özkes, Çorum’da ki Zafer Bayramı kutlamalarını eleştirdi

CHP İstanbul Milletvekili hemşerimiz İhsan Özkes, Çorum’da ki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarını eleştirerek, “Tören alanında protokol sandalyeleri bile dolu değildi. Kendileri çalıp kendileri oynadılar. Çorum’da böyle Zafer Bayramı kutlanmaz” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılmak ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere dün Çorum’a gelen CHP İstanbul Milletvekili hemşerimiz İhsan Özkes, CHP İl Başkanlığı tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından partililere seslendi. Özkes, yaptığı konuşma da Çorum’da ki 30 Ağustos kutlamalarını gündemine alarak eleştiri yağmuruna tuttu. Kutlamalarda protokol sandalyelerin boş olduğunu tam dolmadığını ifade eden Özkes, “Resmen kendileri çalıp kendileri oynadılar. Çorum da böyle kutlama olmaz.” İfadelerini kullandı. 30 Ağustos’un Türkiye’nin bağımsızlık ve kurtuluş kapısı olduğuna dikkat çeken Özkes, “Kutlamalarda bunun şanına uygun yapılması lazım. Fakat Obama’dan emir alan dış güçlere uşak olan bir zihniyetten fazla bir şey beklememek lazım” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

CHP İstanbul Milletvekili hemşerimiz İhsan Özkes, ayrıca herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: