Böyle okullarımızda var

Alaplı Merkez İÖO idarecileri okul merdivenlerine öğrencileri motive edecek olan cümlelerle süslediler.

Alaplı Merkez İÖO idarecileri okul merdivenlerine öğrencileri motive edecek olan cümlelerle süslediler.

Okul merdivenlerinde "Uyan ve Gülümse,Hedefini Belirle, Harekete Geç,Başaracağına İnan,Düşün Ara Uğraş Bul,Üşenme,Erteleme,Vazgeçme,Becerini Göster .... gibi cümleler yazıyor.

Merkez İÖO müdürü Ayhan Tekin okulda yenilikler yapmaya devam ediyor.Göreve başladıktan sonra okul ve okul bahçesinde çalışmalar yapan Ayhan Tekin yenilikler peşinde koşuyor.

Okul girişinde okulun aldığı ödüllerin bulunduğu dolabı yenileyen Tekin spot cümlelerle öğrencilerin dikkatini ve motvasyonunu artırmaya çalışıyor.

Reklam
Reklam

Tekin yaptığı çalışmalarla ilgili geçtiğimiz yıl Okul bahçesini beton kaplama yaparak etrafını çevirdik. Taşımalı eğitim araçların yerlerini yazılarla belirledik. Bu yıl da okul merdivenlerini ödül dolabını ve Atatürk köşesini yeniledik.Okulda halen eğitim gören iki öğrencimizin resimlerinden oluşan maketi koyduk. Öğrencilerimizin her gün çıktığı merdivenlere özlü sözlerden koyarak onları motive etmeye çalıştık. Okul öğretmenleri ve idarecileri olarak öğrencilerimizin başarısını artırmak için çalışıyoruz dedi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz