Boyumla dalga geçiyorlar ama...

Güzel oyuncu Hazal Kaya kısa boyuyla ilgili konuştu

Sevilen dizi 'Adını Feriha Koydum'un başrol oyuncusu Hazal Kaya, Hürriyet'e konuştu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz hafta Çağatay Ulusoy'la yer aldığı öpüşme sahnesinde ayaklarının altına koyulan takozla gündeme gelmişti. Güzel oyuncu konuyla ilgili şöyle konuştu:

[

HAZAL KAYA (FOTO GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/hazal-kaya/2299/225299)

"Ben bu durumdan gayet memnunum ama o haberde beni rahatsız eden bir durummuş gibi yazılmıştı. Halbuki hep söylüyorum; ben kısa boyluyum, bu halimden de çok mutluyum. Benim altıma takozu koyuyorsun oluyorum 1.75, çekiyorsun 1.58'im. Her türlü rolde oynarım yani. Çağatay 1.88 cm, ne yapalım şimdi yani? Kıvanç Tatlıtuğ'la oynarken de takoz konuluyordu ayağımın altına. Yoksa ben Kıvanç'a sarıldığımda beline kadar geliyorum. Ama "Nihal ve Behlül" olunca mecburuz öyle durmaya. Boyumla dalga geçiyorlar ama ben hayatım boyunca bunun müthiş faydasını gördüm. Okul kantininde hep aralardan en öne geçerdim mesela..." (Gülüyor)

### ### [

ADINI FERİHA KOYDUM (FOTO - GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/feriha-annesiyle-vedalasiyor/7335/230653)

Okulda bu durumun faydasını gördüğünü söyleyen güzel oyuncu, "evet ama acısını da çektim. Çünkü en ön sıraya oturtuluyordum. Tembel bir öğrenciydim, ders dinlemekten hiç hoşlanmıyordum ama en öndeydim. Neyse ki lisede en arkaya oturmayı başardım. En arkayı ben kaptım, bu durum bitti!" dedi.

'Adını Feriha Koydum'un bütün bölümlerini HD kalitede izlemek için tıklayın:

Anahtar Kelimeler: