Boyun kırışıklarına yeşil çay botoksu

Şaşırtıcı ama gerçek. Yeşil çayın boyun kırışıklıklarına iyi geliyor.

Yaşlanmak ve kırışmak hemen her kadının korkulu rüyası. Özellikle boyunda beliren çizgiler, erken yaşlarda başlayan ve en zor geçen kırışıklıklar arasında yer alıyor.

Botoks, boyun gerdirme, estetik müdahaleler kırışıklık için seçenek fakat maddi durumu buna yeterli olmayan birçok kadın var. Bu yüzden hem uygun hem de doğal yöntemler çare olabilir.

Yeşil çay özlü kremler

Yeşil çayın her derde deva olduğu bilinen bir gerçek. Buna bir de kırışıklıklar ekleniyor. Kozmetik sektörü de yeşil çayın nimetlerinden bolca yararlanıyor. Özellikle içeriğinde kimyasal barındırmayan doğal yollarla hazırlanan yeşil çaylı bakım kremleri, boyun ve dekolte bölgesi için oldukça faydalı. Bu kremleri uygulayıp 15 dk bekledikten sonra ılık su ile iyice temizleyin. Düzenli yapıldığında ne kadar etkili olduğunu göreceksiniz…

Reklam
Reklam

Günde bir bardak yeşil çay için

Yeşil çay içerisinde barındırdığı vitaminler sayesinde metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlıyor ve cildin alt tabakasında bulunan bağ dokusunu sıkılaştırıyor. Krem uygulamasının yanı sıra yeşil çayı bol bol içerek de kırışıklıklarınızı azaltmanız mümkün.