Boyundan büyük işler başaran başkan vekili

MARDİN (İHA) - Mardin'in Midyat İlçesi'ndeki 1.05'lik Belediye Başkan Vekili Fahri Talay, ilçeyi bir günde kardan temizletti.

Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'nun izine ayrılmasıyla başkan vekiliği görevini yürüten Fahri Talay, son günlerde yağan yoğun kar nedeniyle ulaşımın güçlükle yapıldığı ilçede ekiplerle birlikte kar temizliği başlattı. Talay, kar temizleme çalışmaları sorasında yaptığı açıklamada, kendileri kadar iyi hizmet veren belediye olmadığını savundu.

Bir haftadan beri yağan kar nedeniyle yolların kapanmasına izin vermediklerini ifade eden Talay, "Şehir merkezindeki yolların yanısıra belde ve köy yollarının da ulaşıma açılması için yardımcı olduk. Kamu hizmetlerinde devamlılık esastır. Belediye Başkanı Nasıroğlu'nun yokluğunu aratmamak için hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. İlçe merkezinde kalınlığı 40 santimetreyi bulan karları bir gün içerisinde temizledik" dedi.

Reklam
Reklam

Talay, vatandaşlar tarafından takdir edilmekten büyük mutluluk duyduğunu, film teklifleri aldığı halde bunu kabul etmediğini ve 45 yaşında olmasına rağmen evlenmeyi düşünmediğini sözlerine ekledi.