Bozcaada Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı'na Sözleşmeli Personel Alınacak

ÇANAKKALE (A.A) - Bozcaada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nda görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alınacak.

ÇANAKKALE (A.A) - Bozcaada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'nda görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alınacak.

Bozcaada Kaymakamlığı internet sitesinden yapılan açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na özellikleri belirtilen niteliklerde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunca 2 Ağustos 2006 tarih ve 2006/4 Sayılı kararı ile yürürlüğe konulan vakıflarda çalışacak personelin niteliklerini belirleyen 'Norm Kadro Standartları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar' şartlarına uyan adaylar arasından 1 adet sözleşmeli büro görevlisi alınacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Adayların, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'ne ait "http://appext.aile.gov.tr/vakıfilan/Local.aspx" internet sitesinden başvuru yapabilecekleri kaydedildi.

Muhabir: Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz