Bozcaada U-19 Takımı Şampiyon Oldu

Çorlu Belediyesi yeni şehir stadyumunda hafta sonu yapılan Marmara Bölgesi U-19 Türkiye Şampiyonasında kazanan Bozcaada...

Çorlu Belediyesi yeni şehir stadyumunda hafta sonu yapılan Marmara Bölgesi U-19 Türkiye Şampiyonasında kazanan Bozcaada spor oldu. Maçı 1-0 kazanan Bozcaada spor U-19 takımı maç sonrası sahada şampiyonluklarını doyasıya kutladı.

Geçtiğimiz hafta ortasında Çorlu Belediyesi yeni şehir stadyumunda oynanılan Marmara Bölgesi U-19 Türkiye Şampiyonasında final müsabakası bu hafta sonu oynandı. Müsabakalarda rakiplerinin eleyen Bozcaada spor ve Dumlupınar spor takımları final de karşı karşıya geldiler. Güzel bir havada oynanılan müsabakada ilk yarı 0-0’lık skorla sona erdi. Her iki takım oyuncuları da ilk devre yakalamış oldukları müsait pozisyonları cömertçe harcadılar.

Reklam
Reklam

İkinci yarı her iki takım oyuncuları da galibiyet için çok çaba sarf etti. Maçın son dakikalarına girildiği esnada Dumlupınar spor takım savunma oyuncusunun ceza sahası için de topa elle müdahale ettiğini işaret eden orta hakem penaltı düdüğünü çaldı. Penaltı atışını gole çeviren Bozcaada Spor takımı maçın çalan bitiş düdüğü ile müsabakayı 1-0 kazanarak Marmara Bölgesi U-19 Türkiye Şampiyonu oldu.

Maç sonu sahada şampiyonluklarını doyasıya kutlayan takım oyuncuları soyunma odasında da şampiyonluk marşları söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: