Bozcaada'da "Yarı Maraton" Koşusu-Koşuya 32 Ülkeden Bin 425 Sporcu Katıldı

ÇANAKKALE (A.A) - Bozcaada'da, New Balance "Yarı Maraton" koşusu yapıldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Bozcaada'da, New Balance "Yarı Maraton" koşusu yapıldı.

Bozcaada Kaymakamlığı ve Belediyesi'nin desteğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen yarışlara 32 ülkeden bin 425 sporcu katıldı.

Yarışa katılan sporcular Cumhuriyet Meydanında kurulan stantlarda son işlemlerini yaptırdı.

İlçe Jandarma Komutanlığı önünden startın verilmesiyle birlikte 10 bin ve 15 bin metrelik iki parkurda koşu gerçekleştirildi.

Yarı maraton erkekler koşusunda Yücel Aydın birinci, Erdi Aksu ikinci, Murat Kurtak üçüncü olurken, bayanlar koşusunda Lütfiye Kaya birinci, Alessia De Matteis ikinci, Sema Buldanlıoğlu çüncü oldu.

Reklam
Reklam

10 K Erkekler Koşusunda Ramazan İşmel birinci, Sinan tatlı ikinci, Atakan Yüksel üçüncü, 10 K Bayanlar Koşusunda da Damla Poyraz birinci, Aysun Ediş ikinci, Marianne Yirmibeşoğlu ise üçüncülüğü elde etti.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Cumhuriyat Meydanında düzenlenen törenle verildi.

Muhabir: Birol Güngördü / Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: