Bozdağ, memleketinde temel atma törenine katıldı

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, memleketi Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde temel atma törenine katıldı.Bir dizi açılış ve...

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, memleketi Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde temel atma törenine katıldı.
Bir dizi açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Yozgat’a gelen Bozdağ, Kadışehri ilçesinde Canlı Hayvan Pazarı açılışına katıldı. Ardından Saraykent ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Bozdağ, öğleden sonra memleketi Akdağmadeni ilçesinde belediye tarafından yaptırılan, kapalı otopark ve kent meydanı projesinin temel atma törenine katıldı, Nida Tüfekçi anıtının açılışını yaptı.
Temel atma töreninde konuşan Bozdağ, "Akdağmadeni ve sizler bize çok şeyler kazandırdınız. Biz bugün ilçemize hizmet etme imkanı bulduysak Yozgatımıza, Türkiyemize birazcık bir şeyler yapalım, ülkemiz, ilimiz, memleketimiz, bulunduğu yerden daha iyi noktalara gitsin diye çalışma imkanı bulduysak öncelikle Allah’ın sonra da sizin gibi değerli aile fertlerinin gayretleri çabaları, duaları ve gayretleriyle oldu. Biz siyaseten veya başka iş için yola çıktığımız her işte Akdağlı analarımı, bacılarımı, Akdağlı amcalarımı, kardeşlerimi, bütün Akdağmadeni’nin her bir ferdini siyaseten yanımızda mücadele etmese dahi, hep yanımda hissettim, hep yanımda gördüm ben bu vesile ile bütün kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.
"Bizim borcumuz size hizmet etmektir." diyen Bozdağ, "Bize verilen bunca desteğin karşılığını gece gündüz demeden çalışarak daha fazla ter atarak ödeyebiliriz. Bizden beklediğiniz karşılığını daha fazla vermek için üreterek ödeyebiliriz." diye konuştu.
Somali’de yaşanan açlık felaketi hakkında da bilgi veren Bozdağ, Somali için yapılan yardımlardan dolayı Akdağmadeni halkına teşekkür ederek, imkanları dahilinde ellerinden gelen yardımı yapmalarını istedi.
Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan ise, "Akdağmadeni için büyük projeler imza attık, ilçemizi bölgesinde yaşanabilir iddialı bir kent haline getirmek için çalışıyoruz. Yaptığımız yollar, kesintisiz akan sular, parklarımız, otoparklarımız, kültür merkezimiz aile yaşam merkezimiz yüz aklarımızdır. Bu hizmetlerin ilçemize yapılmasında en büyük pay başta hükümetimiz olmak üzere desteklerini bizden esirgemeyen Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ beydir." diye konuştu.
Yozgat Valisi Necati Şentürk de, Bozdağ’ın ülke ve Yozgat için büyük bir değer olduğunu ifade etti. Vali Şentürk, "Yozgat’ın bağrında yetişmiş ve Yozgatlıların büyük sevgisini kazanmış Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ’a doğup büyüdüğü memleketi Akdağmadeni’nde böylesine coşku böylesine sevgi seli ile karşılamaları ilimiz adına beni çok mutlu etmiştir. Devletimizin üst kademelerinde görev yapan TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ ile ilimiz ve ülkemiz inşallah gelişimini sürdürecektir." dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Suphi Daştan şehrin temsili anahtarını Bozdağ’a verdi. Daha sonra Kapalı Otopark ve Kent Meydanı projesinin temeli atıldı. Son olarak Akdağmadenli olan TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Nida Tüfekçi’nin Belediye Kültür Merkezi önüne yapılan heykeli açıldı.
Törene; Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Necati Şentürk, AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz