Bozdağ, Zengin Olup Antikapitalist Geçinenleri Sordu

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Binlerce dolarlık kıyafet giyip, milyonluk evlerde oturup, asgari ücrete bir kahvaltı...

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, “Binlerce dolarlık kıyafet giyip, milyonluk evlerde oturup, asgari ücrete bir kahvaltı yapıp sonra da antikapitalist geçinenler kimlerdir.” diye sordu.

Bozdağ, Twitter hesabına, ”Duranlar olabilir. Ama bizler, yürümeye hatta koşmaya mecburuz. Milletimiz ve büyük Türkiye için yapacak çok işimiz var. Duracak vaktimiz yok. Boş duranı Allah da kulları da sevmez. Biz, Allah'ın ve insanımızın sevdiği işleri yapmaya, ülkemizi her alanda güçlendirmeye devam edeceğiz. ‘Durmak yok, yola devam’ diyen, Kayserili kardeşlerimizle aynı safta yer almak, birlikte milletin iradesine saygı için Kayseri yolundayız.” notunu düştü.

Reklam
Reklam

Bozdağ, ayrıca, “Binlerce dolarlık kıyafet giyip, milyonluk evlerde oturup, asgari ücrete bir kahvaltı yapıp sonra da antikapitalist geçinenler kimlerdir” mesajını da iletti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: