Bozdoğan Belediye Başkanı'na ziyaret

Bozdoğan Belediyespor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcular, Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ı makamında ziyaret etti.

Bozdoğan Belediyespor Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcular, Belediye Başkanı Tümer Apaydın'ı makamında ziyaret etti.

Kulüp yönetimi, Apaydın'ın spora yaptığı hizmetler ve Belediye Başkanlığında 8. yılını doldurması dolayısıyla pasta ikram etti.

Bozdoğan Belediyespor forması görünümlü özel olarak hazırlanan pastayı, futbolcular, yönetim ve belediye personelinin huzurunda Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Teknik Direktör Behiç Basatuğrul ve takım kaptanı İbrahim ile beraber kesti.

Oldukça duygulandığı görülen Tümer Apaydın, bu jestlerinden dolayı Bozdoğan Belediyespor yönetimine teknik heyete ve futbolculara teşekkür edererek "Spora hizmet gençliğe hizmettir. Gençlerimiz için, Bozdoğan için, elimizden geldiğince hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Bu hizmetlerimizi spor dalında da devam ettiriyoruz. Burada önemli olan spor çatısı altında dostluk, arkadaşlık ve kardeşliktir. Görüyoruz ki biz bunu sağlamışız. Ayrıca Belediyemizde 8. yılımızı geride bıraktık. Bu 8 yılda önemli aşamalar kaydettik, kaydetmeye de devam edeceğiz. Bugünümü hatırlayan ve bu jesti gerçekleştiren herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: