Bozdoğan Dsp’de Yalnız Dönemi

Demokratik Sol Parti (DSP) Bozdoğan İlçe Teşkilatı 9. Olağan Kongresi’nde Ali Yalnız, İlçe Başkanı seçildi.Kongrede...

Demokratik Sol Parti (DSP) Bozdoğan İlçe Teşkilatı 9. Olağan Kongresi’nde Ali Yalnız, İlçe Başkanı seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan DSP İlçe Başkanı Erdal Köseoğlu, kongreye katılanlara teşekkür etti. Çalışanların hakkı ve kazanılmış mücadelelerinden doğan Demokratik Sol Harekatın hep zor dönemlerde iktidar olduğunun altını çizen Köseoğlu, “Buna karşın bedel ödeme pahasına da olsa bütün zorlukların üstesinden gelebilmiştir. 57. Hükümet döneminde de adına sessiz devrim dediğimiz köklü reformlara imza atmıştır. Mevcut iktidar ise iç politikada ülkemizin geleceğini karartan politikalar uygularken ve Cumhuriyet Tarihinde bugüne dek görülmedik bir kadrolaşmaya giderken, dış ilişkilerde de hiçbir zaman dik durmasını becerememiş ve hep teslimiyetçi olmuştur. Bunun sonucu olarak da ülkemiz ve ulusumuz eli kolu bağlı duruma düşmüştür” dedi.

Reklam
Reklam

Parti adına yapılan konuşmalarda “Partimiz duruşuyla, siyaset geçmişiyle, dünüyle ve bugünüyle ülkemizin en temiz ve en dürüst partisidir” hatırlatması yapan başkan adayı Ali Yaldız da, “Biz Demokratik Sol Parti olarak geçmişte iki kez iktidara gelerek bunu kanıtladık. Partimizin siyaset ilkelerini benimseyerek partimizin tekrar iktidara gelebilmesi için gecemi, gündüzüme katıp çalışarak bu görevi yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Yapılan seçim sonrasında delegelerin tümünün oyunu alan Ali Yaldız, Bozdoğan DSP İlçe Başkanı seçildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: